කොහුබත් බාවිතයේ වාසි
ගෙවතු වගා කර්මාන්තය දැන් වෙන කවරදාටත් වඩා වර්ග මීටරයකට හරිතාගාර භෝග වලින් වැඩි ආහාර නිෂ්පාදනයක් ඉල්ලා සිටී. අද වන විට, වගාකරුවන්ගේ සහ ශාකවල ඉල්ලුමට සරිලන උසස් තත්ත්වයේ, තිරසාර සහ විශ්වාසදායක වැඩෙන උපස්ථරයක් තිබීම වඩාත් වැදගත් වන අතර පොල් කොහුබත් පිළිතුරයි.
කොහුබත් කෙඳි සියලු ශාක සඳහා කදිම කාබනික පදනමක් ලබා දෙයි; එය ස්වභාවික, පුනර්ජනනීය සම්පතක් වන අතර එය නිවර්තන දේශගුණය තුළ බහුලව වර්ධනය වන අතර අතීතයේ පොදු මාධ්ය විකල්ප මෙන් නොව 100% ජෛව හායනය වේ.
අප දන්නා පරිදි පොල් ගෙඩියේ බාහිර ස්ථරය හෙවත් ලෙල්ල සියවස් ගණනාවක් තිස්සේ කඹ, දොර පැදුරු සහ කොසු බවට අඹරන ලද අතර, කොහුබත් අපද්රව්යවලින් බහුතරයක් ගොඩකිරීම්වලට මුදා හරින ලද අතර, පසුව එහි ප්රබල, නැවත භාවිත කළ හැකි බලයක් ශාක මාධ්යයක් ලෙස අපි සොයා ගත්තෙමු.
කොහුබත් තන්තු යනු ශාක මූල පද්ධතියකට අවශ්ය තීරනාත්මක 30% වාතනය තවමත් පවත්වා ගනිමින් ජලය රඳවා ගැනීමේ ධාරිතාව වැඩි කරන කේශනාලිකා ක්ෂුද්ර ස්පොන්ජ් මිලියන ගණනකින් සමන්විත බහුවිධ පාංශු සමීකරණ යන්ත්රයකි.
කොහුබත් පීට් යනු සමජාතීය ද්රව්යයක් වන අතර අප අවට පාංශු තත්ත්වය වැඩිදියුණු කිරීම සඳහා පහසුවෙන් සහ ආරක්ෂිතව නැවත අපගේ පරිසරයට ප්රතිචක්රීකරණය කළ හැකිය - අපගේ පරිසරයට හානි කරන මිල අධික බැහැර කිරීමේ ක්රමවල පිරිවැය අඩු කරයි.
එහි ඇති උසස් භෞතික ගුණාංග වර්ධන චක්රය තුළ සංකෝචනය නොවීමට හෝ හැකිලීමට නොහැකි වීමේ හැකියාව පවත්වා ගෙන යන අතර, ශාක වර්ධනයේදී දිරාපත් වීමට ප්රතිරෝධය දක්වන සුවිශේෂී ව්යුහාත්මක ආධාරකයක් කොහු ලබා දෙයි.